Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Πως μπορώ να βρω δουλειά μέσω του kastoriajobs?

Όταν κάποιος εργοδότης χρειάζεται κάποιον υπάλληλο ή συνεργάτη, θα γίνεται μια νέα ανάρτηση στο kastoriajobs.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο -όχι για πολύ ακόμα- άνεργος, είναι να επικοινωνήσει με τον εργοδότη και αν η θέση καλυφθεί, καλό θα ήταν να μας ενημερώνατε για να το διαγράψουμε!

4 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΕΙΜΑΙ 24 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.. ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΙΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ.. ΤΗΛ: 6987914624. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια και σε σενα Γιώργο. Το μπλογκ μας είναι φτιαγμένο για να μπορεί όποιος χρειάζεται δουλειά να βρίσκει κάπως πιο εύκολα... Δημοσιεύουμε αυτά για τα οποία μας ενημερώνουν οι εργοδότες αλλά για την ώρα δεν υπάρχει η δυνατότητα δημοσιεύσεων και ανέργων λόγω 1. του μεγάλου αριθμού τους και 2. της προστασίας προσωπικών δεδομένων.
    Παρ'όλ'αυτά το σχόλιό σου θα μείνει εδώ -για την ώρα τουλάχιστον... Καλή τύχη και μακάρι να βρεις σύντομα την δουλειά που ψάχνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΛΕΝΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ,Η ΣΕ ΛΑΝΤΖΑ.ΤΗΛ.2467502693 ΚΑΣΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γεια σας ονομαζομαι παυλοσ και αναζητω εργασια στην πολη τησ καστοριας.ειμαι 25 ετων και πολυ προθυμος γ δουλεια..6977750794 προθυμος να κανς σχεδον οποιαδιποτε εργασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή